Hot Billetter

domingo, 26 de diciembre de 2010

IGOR CORRALES er en reel og REN mester i din kunst,







IGOR Corrales er en reel og REN mester i din kunst,





 
Kun været uden indflydelse på, og kosmopolitisk KUNST, født af samme .. Denne unge LatinAmerica. HVAD DU REPRÆSENTERER .. SOMOTO Dit land .. FULL COLOR TROPISK .. Og er også i dine kompositioner .. .. Mange grunde i matematik løsning, som kan læses gennem din bog .. MATEMATIK af Color .. TDO EN UNDERSØGELSE: skønhed farve og form OG MOVIMEINTO ..
Af Igor Corrales, finder hver dag overraskelse, FIND en uendelighed af TEGNINGER. Tusindvis af projekter, heller ikke glemme tanken om IGOR Corrales naturfilosofi .. Der er en række af digte og hvad er deres fascinerende bog ARTIST ... Vi forstår, at Day By Day ..
Løsningen på problemer AF ENGINEERING .. Til stede på alle TEGNINGERKÆRLIGHED FOR FRED, afvisningen af krigen, AFVISNING af uvidenhed, biblioteksbygningen SUPPORT ..The Love of MATEMATIK.Og kærlighed til POESI ...
IGOR CorralesEr en kilde til rigdom .. Meget værdig AF UNDERSØGELSEN .. ALLE FOR kunstelsker,Og arbejdet med at IGOR Corrales er værdig for samleobjekter ...ARBEJDE SOM ALTID finde en unik, en fantastisk ARBEJDE ..
SPIRIT af Igor Corrales KONSTANT i en sang ..Orden og metode til at udvikle,MIND ALTID behovet for at skabe, dag for dag ..UNGE MASTER DETTE ER EN GAVE TIL kunstens verden, en gave til sit folk Nicaragua, en gave til dem, der er spændt på, .. Og en lærestreg for dem EVIL, uvidende og IDLE ...Og det er et STAR LÆREREn mand af AT FORCE BØR VIDE
 
Din ånd er værd at meditere, tænke og følge eksemplet.CENTRUM FOR salvie og WARRIOR I kun en .. BATTLE AT TAGE DEN VIDEN og hans folk ..DISSE af Igor Corrales, skrevet på Virksomheden er baseret i udviklingen af Knowledge ..OG LANDBRUGOPFORDRER du skal vide at En stjerne født i en by, der hedder det nordlige Nicaragua SOMOTO .. I LatinAmericaMig og mødesDet er forbløffende, hvor smukke og smuk .. DENNE MACHO MAN denne tropiske INDISKE Forløberne KRÆFT ..

Arien Xochil MontesdeocaFans af denne MANDLIGE Y. NOBEL ARTIST

No hay comentarios:

Publicar un comentario